Medical Taping Concept – Hooikoorts

 

Wist je dat ongeveer 20% van de Nederlandse bevolking last heeft van hooikoorts ? Maar wees gerust, Medical Taping kan dé oplossing bieden ! De resultaten van de Medical Taping toepassing bij hooikoortsklachten zijn namelijk erg positief. De tape bevat geen medicinale toevoegingen, het kan er zelfs toe leiden dat medicijngebruik sterk verminderd wordt, of geheel niet meer nodig is. Op deze pagina lees je alles over de Medical Taping Hooikoorts behandeling.


Hoe kan Medical Taping bij Hooikoorts werken ?

Het lijkt er op dat de Medical Tape een kalmerende werking heeft op het allergische reactiemechanisme en bindweefsel. Bovendien prikkelt de tape ook het zenuwstelsel via de huid. Het uitgangspunt van de elastische tapemethode is dat via een externe huidprikkeling invloed kan worden uitgeoefend op de bij het zenuwgebied behorende weefselstructuren van de ruggenmergsegmenten. De tape, die direct op de huid wordt aangebracht, stimuleert de huidsensoren. Zij prikkelen op hun beurt het zenuwstelsel in het lichaam. 


Ter voorbereiding op het tapen

Het is van belang dat de huid schoon, vrij van lichaamsbeharing en vetvrij is.


Hooikoorts behandeling

1x per week gedurende 3 weken

Na een eerste keer tapen is er meestal al direct een positief effect merkbaar. Door nogmaals een tweede keer tape toe te passen is gebleken dat de klachten nog verder afnemen !  De derde keer tapen is om een optimaal resultaat te bereiken.

 

Meer informatie over Medical Taping Hooikoorts in Roosendaal

Wilt u meer informatie over een Medical Taping Hooikoorts behandeling ? Of heeft u andere vragen over de Medical Taping Hooikoorts behandeling in Roosendaal ?
U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of via +31 (0)6 48 918 255, zo ook voor het maken van een afspraak.
Daarnaast kunt u via deze link de tarieven bekijken voor onder andere Medical Taping Concept-Hooikoorts.