Hoofdmassage – Energetisch

Een Energetische Hoofdmassage is een zachte en contactvolle manier van aanraken, waardoor er geen weerstand opgeroepen wordt en het gehele lichaam zich kan ontspannen.
De massage richt zich erop om beter in contact te komen met gevoelens en herinneringen en de blokkades die in het lichaam aanwezig zijn, zoals in de spieren maar ook in de energetische stroming, zoals in de chakra’s en de meridianen. De energie zal tijdens en na de massage in het lichaam weer gaan stromen en te voelen zijn. Door het aanraken van emoties en gedachten wordt het bewustwordingsproces op gang gebracht, zodat er een volledige rust en ontspanning ervaren zal worden.

Tijdens een Energetische Hoofdmassage ligt u op uw rug op de behandeltafel en wordt een deel van de schouders, de nek, hoofdhuid en het gezicht gemasseerd.
De massagebehandeling duurt 60 minuten.


Een Energetische Hoofdmassage is:

 • Laagdrempelig
  Een ontspannen, laagdrempelige massage en daardoor de favoriet van velen.
 • Even niet denken
  Als het denken de overhand neemt, zorgt dat voor spanningen en zet zich vooral vast in schouders, nek en hoofd. Een Energetische Hoofdmassage verlicht deze spanningen en werkt door in het gehele lichaam.
 • Loslaten
  Deze massage is heerlijk en heilzaam voor iedereen.
  Specifiek kan het verlichten bij spanningen in het hoofd, de neiging tot veel piekeren, nervositeit en verstarring.
  Als vanzelf laat je de waan van de dag en het denken los.
 • Uitwerking
  De massage heeft een diepgaande werking. Tijdens of na deze massage kan spanning, stress, warmte, kou, pijn, verdriet, ontroering en boosheid loskomen.

 

Deze massage heeft niet de pretentie alle klachten weg te nemen of mogelijke problemen op te lossen, wel kan de geblokkeerde energie weer in beweging gezet worden, waardoor het zelf herstellend vermogen beter zijn werk kan doen.


Bij een Energetisch Hoofdmassage wordt het lichaam op een natuurlijke wijze van stress bevrijd !


Meer informatie over Energetische Hoofdmassage in Roosendaal 

Wilt u meer informatie over een Energetische Hoofdmassage ? Of heeft u andere vragen over de Hoofdmassage – Energetisch in Roosendaal ?
U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of via +31 (0)6 48 918 255.
Daarnaast kunt u via deze link de tarieven bekijken voor onder andere de Hoofdmassage – Energetisch of een afspraak maken via deze link.