Praktijk info

 

Welkom bij Sankofa, dé Praktijk voor Reflexzonetherapie en Integrale Massage in Roosendaal !
Op deze pagina vindt u meer informatie over mijzelf, de praktijk en over mijn werkwijze.

 

Even voorstellen

Laat ik mijzelf eerst aan u voorstellen. Mijn naam is Irene van Slobbe en sinds 1 januari 2020 werk ik fulltime in mijn praktijk voor Reflexzonetherapie en Integrale Massage in Roosendaal: Sankofa. Hiervoor heb ik vele jaren (parttime) gewerkt als operatieassistente in een ziekenhuis in combinatie met het werken in mijn praktijk.
Sankofa is ontstaan vanuit mijn passie voor het werken met mensen.

Sankofa is het Afrikaanse woord voor Happiness en dat is belangrijk in het leven. Jammer genoeg is het iets dat we vaak nog vergeten tijdens de hectiek van de dag. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en naar jezelf te luisteren. Deze waarden breng ik dan ook graag naar voren tijdens mijn behandelingen.

 

Mijn filosofie

Ik vind het mooi dat ik met mijn behandelingen, cliënten steun of hulp kan bieden bij problemen en/of klachten. Ik kom graag in aanraking met mensen en hoor én voel hun verhalen graag aan. Het inzien waarom mensen een bepaalde klacht hebben, is voor mij dan ook van belang. Voor mij is het werk in mijn praktijk ontzettend dankbaar werk. Het werken met mijn cliënten is iedere keer weer een cadeautje. Het is iets waar ik van kan genieten, bovendien krijg ik er zelf ook ontzettend veel energie van.

Er zijn een aantal waarden die ik erg belangrijk vind in mijn praktijk:

  • Liefde en warmte
  • Voor mij staat iedere cliënt centraal
  • Vertrouwen en professionaliteit
  • Veiligheid en geborgenheid

 

Mijn werkwijze

Iedere behandeling begint altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek verzamel ik zoveel mogelijk informatie variërend van: klachten, voeding, persoonlijke omstandigheden, medisch verleden enzovoorts. Aan de hand van deze bevindingen stel ik een behandelplan op. Dit plan bespreek ik vervolgens met u. Daarna gaan we aan de slag met de behandeling.

Heeft u vragen over mijn werkwijze, de praktijk of over mijn behandelingen ?
Neem gerust contact met mij op, ik help u graag verder !

Irene