Stoelmassage

Stoelmassage is een behandelmethode die vaak wordt toegepast bij vermoeide of pijnlijke spieren, RSI of spanningspijn. De behandeling vindt plaats op een comfortabele stoel. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de behandeling, wat de voordelen zijn en hoe wij te werk gaan.

Wat is een stoelmassage ?

Een stoelmassage is een heerlijk, ontspannende en activerende massage op een comfortabele massagestoel. Gedurende 15 tot 20 minuten wordt door middel van drukpuntmassage, gebaseerd op de Shiatsu, de rug, nek, schouders, armen, handen en het hoofd behandeld. De vermoeide of pijnlijke spieren worden behandeld en u kunt ultiem ontspannen. Dit type massages worden vaak uitgevoerd op het werk bij mensen die een kantoorbaan hebben en veel computerwerk moeten uitvoeren, maar ook bij mensen met staande beroepen of mensen die dagelijks repeterende handelingen moeten uitvoeren. De stoelmassage werkt ook goed tegen stress en vastzittende spieren.

Wat zijn de voordelen van de behandeling ?

Stoelmassage werkt preventief, zorgt voor extra ontspanning en verlichting van pijn en stress. Er komt ontspanning in de spieren en er ontstaat een betere doorbloeding in het gehele lichaam. De stoelmassage brengt lichaam en geest weer in balans. Tijdens de stoelmassage is het ook mogelijk om specifieke nek- en schouderklachten te behandelen. De massagestoel is tevens ook zeer geschikt voor de zwangere vrouw, die graag nog een massage ondergaat in verband met klachten aan rug, nek en/of schouders.

De stoelmassage duurt 20 minuten en tijdens de behandeling blijft de kleding aan. De behandeling is geschikt voor iedereen en is een opkikker voor lichaam en geest. Pijnklachten kunnen worden verholpen, maar kunnen ook voorkomen worden. De stoelmassage kan uitgevoerd worden op de werkvloer en/of in een aparte ruimte.

De effecten van stoelmassage

Tijdens de behandeling zullen de spieren versoepelen en u kunt even resetten. De stoelmassage is een ultieme vorm van ontspanning en hierna kunt u zich beter concentreren, omdat u meer ontspannen bent. Doordat u meer ontspannen bent, bent u alerter. Psychische klachten kunnen verminderen en u bent zich meer bewust van wat u kunt doen om de vitaliteit van het bewegingsapparaat te verbeteren.

Behandeling op kantoor

Een stoelmassage kan de productiviteit van uw bedrijf vergroten. Klachten die ontstaan door repeterende handelingen worden door de massage behandeld of voorkomen. Na de massage op kantoor van 20 minuten zal uw werknemer zich opgeladen voelen en weer met goede moed aan het werk kunnen beginnen. Dit is erg bevorderlijk voor de productiviteit op de werkvloer.

Stoelmassage of reflexzonemassage

Een stoelmassage of reflexzonemassage kunt u onder de volgende voorwaarden onbelast ter beschikking stellen:

  • U hebt als werkgever een arboplan.
  • De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
  • De massage vindt tijdens werktijd plaats.
  • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Op de website van de Belastingdienst is meer te lezen over de fiscale aftrekbaarheid voor uw bedrijf.

Tarieven

De massagestoelbehandeling kost € 25,- per cliënt per 20 minuten.

Meer informatie over stoelmassage in Roosendaal

Graag kom ik vrijblijvend langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken voor stoelmassages op de werkvloer. Het is mogelijk om de massagestoel mee te nemen. Wilt u meer weten over de stoelmassage ? Of heeft u andere vragen over de stoelmassage in Roosendaal ?

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of via +31 (0)6 48 918 255.