Access Bars

 

 

Access Bars® omvat 32 energetische banen en punten op het hoofd. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in het leven.

Door zachte aanraking van deze energiepunten wordt een diepe ontspanning gecreëerd en gaan de energetische banen stromen en worden blokkades in het lichaam opgelost. Hierdoor wordt er meer ruimte ervaren in hoofd en lichaam, waardoor nieuwe keuzes gemakkelijker gemaakt kunnen worden voor wat men werkelijk wilt in het leven, zonder overbodige oude ballast. Hierdoor kom je meer in je kracht  te staan en wordt er meer zelfvertrouwen ervaart.
Een uniek lichaamsproces op energetisch niveau.

Alles wat jij, bewust of onbewust, los wilt laten wordt verwijderd uit jouw energetisch systeem en komt niet meer terug.

Het resultaat is een enorme stimulans voor het immuunsysteem en het zelf herstellend vermogen.

 

Hoe gaat een Access Bars behandeling in z’n werk ?

De behandeling vindt plaats op de behandelbank, een kussen onder het hoofd en eventueel toegedekt met een deken. Makkelijke en niet knellende kleding is gewenst ter bevordering van de ontspanning.
De ogen worden gesloten en je laat je mee voeren op de geluiden van de omgeving of de stilte die heerst. Je mag gewoon ontspannen en ontvangen. Je hoeft verder niets te doen of te denken.
Access Bars is een hele zachte behandeling, met een zachte aanraking van  de vingerstoppen worden de 32 punten op het hoofd geactiveerd. Door het aanraken van de Bars, ontlaadt het lichaam deze punten.
Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt, dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar tot 3 à 4 weken na de behandeling.

 

Voor wie is een Access Bars behandeling geschikt ?

AccessBars  is geschikt voor iedereen, dus ook voor kinderen en zwangeren. Het is geschikt voor iedereen die bereid is om te ontvangen.

AccessBars behandelingen kunnen echt een uitkomst bieden aan mensen die chaos en drukte in hun hoofd ervaren en/of veel stress hebben. Bij het moeilijk in slaap kunnen komen of bij veel piekeren, kan een AccessBars behandeling voor verrassend goede resultaten zorgen.

 

Wanneer een Access Bars behandeling ?

Een Access Bars behandeling kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten.
Denk hierbij aan:

 • Lichamelijke (pijn)klachten
 • Burn-out
 • Concentratieproblemen
 • Depressie
 • Stress
 • Slecht slapen
 • Vermoeidheid
 • Creativiteit stimuleren
 • Helder keuzes kunnen maken
 • Relaties (met jezelf en anderen)
 • Rouw en verlies
 • Een positievere houding in het leven

 

Hoeveel behandelingen ?

Het aantal Bars-behandelingen dat je nodig hebt verschilt per persoon.  De één vindt het prettig om iedere week een Bars sessie te ontvangen, de ander wacht tot hij zich minder lekker in zijn vel voelt zitten.

 

Durf jij te ontvangen ? 

Ontvangen is één van de meest waardevolle en impactvolle onderdelen van een Access Bars sessie. Vaak vinden we het nog niet zo gemakkelijk om los te laten en iets echt te ontvangen van een ander zonder oordelen of andere beperkingen. Sta jij open om te ontvangen? Ik geef je graag een Access Bars behandeling.


Access Bars brengt je meer rust, ruimte en ontspanning in zowel je hoofd als je lichaam.

 

Meer informatie over Access Bars in Roosendaal 

Wilt u meer informatie over een Access Bars behandeling ? Of heeft u andere vragen over de Access Bars in Roosendaal ?
U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of via +31 (0)6 48 918 255.
Daarnaast kunt u via deze link de tarieven bekijken voor onder andere de Access Bars behandeling of een afspraak maken via deze link.